A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Новини

Дата: від до Скинути

День української хустки

В ній осінь чарівна , в ній лагідне літо , В ній квіти найкращі в своїм розмаїтті , Хустина , як вітер приємний , весняний , І тепла та ніжна , як руки у мами ...

15:31 07.12.2021

День Збройних Сил України

6 грудня 2021 року у Виноградівському ЗПЗСО відбулись спортивні змагання до Дня Збройних Сил України.  Українська армія має найвищий рівень довіри населення з -поміж усіх державних інституцій. В цьому переконались учні 9-11 кл., відповівши на запитання вікторини, присвяченої Дню Збройних сил України.  Команди учнів 4а кл, 7а, 7б кл.,  9 -11-х класів у спортивних змаганнях показали приклади сили волі та спритності.

15:13 07.12.2021

Відчуй смак української мови!

"Відчуй смак української мови!" - під таким гаслом пройшов для здобувачів освіти День української писемності та мови у Виноградівському ЗПЗСО.  Для кожного народу дорога його мова, так і для нас найближчою і найріднішою є українська. Вона - скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава. Усі заходи проведені у дистанційному форматі. Метою їх є розвивати в учнів бажання розмовляти рідною, державною мовою, розширювати знання про її  красу й багатство, пробуджувати почуття національної гідності, виховувати любов до рідної мови, краю, його традицій, формувати ціннісне ставлення до неї як державної.

20:14 08.11.2021

День визволення с.Виноградове від фашистських загарбників

Над селом моїм рідним вдаль летять журавлі  В небесах  чисті зорі ясняться,  А в землі сплять  солдати, полеглі в боях  Ті, яким назавжди  вісімнадцять …        Сьогодні  знаменний  день у твоїй  історії.   День, який  в пам’яті  місцевих жителів  викарбуваний   золотими   літерами…          Саме  сьогодні , 2 листопада 1943  року,  в часи  ІІ Світової війни,  рівно  78 років тому,  наше  село  було    визволенне  від  нацистів.  Радість  і сльози, біль і надія - все  переплелося  у одному  слові - ВИЗВОЛЕННЯ 

15:03 02.11.2021

Благодійна акція "Монетки дітям"

Благодійна акція «Монетки дітям»: 25 здавай – дітям допомагай! З 1 вересня по 15 жовтня 2021 року за ініціативи Національного банку України та підтримки Міністерства освіти та науки України «Таблеточки» проводять всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям» на підтримку онкохворих дітей. Мета – зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. До акції долучились учні, вчителі, батьки Виноградівського ЗПЗСО ім О.М. Соценка.

09:27 14.10.2021

День захисників та захисниць України у Виноградівському ЗПЗСО

14 жовтня в Україні відзначають одразу три величні свята – День Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників та захисниць України та День українського козацтва. З нагоди свята у Виноградівському ЗПЗСО ім. О.М. Соценка, відбувся тематичний захід "Посвята у козачата" учнів 2-х класів. Школярі разом з козаками Виноградівського куреня та настоятелем Свято-Покровського храму і вчителями відроджували традиції козацтва. Щоправда до звичних «козацьких» змагань на спритність, конкурсів на швидкість збирання крупи додалися ще й творчі змагання. Як змагалися юні козаки і козачки та як учні закладу згадали Славну добу козацтва, дивіться у нашому фото- та відеозвіті:

21:19 13.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора