A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Новини

Дата: від до Скинути

Українцем бути модно!

Думаємо українською, говоримо  українською, читаємо, співаємо теж українською, танцюємо, одягнувши українське!

09:20 03.02.2022

22 січня - День Соборності України

День Соборності – всенародне свято України, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акта возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. Офіційно в Україні День Соборності став відзначатися з 1999 року.

12:08 24.01.2022

БлагоДІЙники в дії

Виноградівський ліцей долучився до   Всеукраїнського конкурсу "БлагоДІЙники в дії", метою якого є заохочення дітей до гуманного ставлення до тварин в суспільстві, виховання відповідальності та чуйності. До конкурсу долучилися учні та класні керівники 1-А класу (Цілинко В.Ф.), 5-Б (Пастернак А.Д.), 6-А (Колосова В.М.), 6-Б (Целінко К.Ю.), 7-А (Подлєсна С.Л.), 7-Б (Коваленко М.І.), вчитель інформатики Коваленко А.С., вчитель трудового навчання Ніколайцева С.В. Куратор конкурсу - вчитель біології Дудченко А.А.

11:25 19.01.2022

Щорічна акція милосердя

Щороку в грудні у Виноградівському закладі ПЗСО  проводиться  благодійна акція "Милосердя" до Дня Святого Миколая, під час якої надається допомога Олешківському Дитячому будинку-інтернату.  Це час, коли усі чекають на подарунки,  в очікуванні якогось фантастичного дива. Це час, коли допомога ближньому є такою важливою і такою бажаною.  Учні, батьки, вчителі зібрали та придбали: консервацію, засоби гігієни, миючі засоби, фрукти та солодощі

21:45 04.01.2022

Святкування Нового року у Виноградівському ЗПЗСО

З 22 по 24грудня 2021 року у Виноградівському ЗПЗСО  відбулися  новорічні свята та ранки. Учні занурилися в святкову атмосферу Нового року. Вихованці закладу побували на тематичних квестах та розвагах,  учні перших класів відвідали новорічну розвагу, учні 5-6 класів побували в Резиденції Діда Мороза. Діти співали новорічні пісні, розповідали вірші та танцювали запальні танці, грали у веселі ігри. По закінченню свят учні отримали смачні подарунки.

21:36 26.12.2021

Ой, хто Миколая любить?

Разом з першим зимовим місяцем приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день святого Миколая. Адже вони знають, що за слухняність, старанність, працьовитість Миколай принесе їм безліч подарунків. Сьогодні,20 грудня, у Виноградівському закладі ПЗСО відбулося свято "Ой, хто Миколая любить!?". Цікаво та весело пройшов захід, який підготували та провели члени шкільного євроклубу "Єврокрок" разом з керівником клубу Завацькою С.В. До учнів початкової школи завітали  разом зі Святим Миколаєм Ябіда і Лінь, яких Зима не хотіла запрошувати на свято, але дітки показали і довели, якими треба бути чесними, ввічливими та кмітливими. Школярі повторили правила поведінки у школі, відгадували загадки, співали пісні, а сам Миколай провів з учнями  хвилинку Добра... В нагороду від Чудотворця діти отримали подарунки (заздалегідь підготовані батьками учнів),  від яких на обличчях школярів з’явилася щаслива усмішка, непідробна дитяча радість.

19:36 20.12.2021

Новорічна казка у шкільній бібліотеці

З Днем Святого Миколая, Хай від бід оберігає. Хай вам щастя подарує, Хай дивами зачарує! 19 грудня - одна із найочікуваніших дат у році, день,перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими - свято Миколая. Напередодні виникає бажання зануритися в спогади  у затишному місці, відчути дотик зимових свят. Саме тому у шкільній бібліотеці Нікішенко А.В. була створена інсталяція "Новорічна феєрія з присмаком пряності".Запрошуємо  відчути себе  в новорічний казці! (Висловлюємо подяку за допомогу в створенні декору Ніколайцевій С.В.,Свідрук Т.І.)

10:48 17.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора