A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день прибирання у Виноградівському ЗПЗСО

17 вересня учні, батьки та вчителі Виноградівського закладу ПЗСО ім.О.М.Соценка долучились до міжнародної акції під назвою "Всесвітній день прибирання". Акція    відбувається у всіх регіонах України та 180 країнах світу, об’єднуючи понад 50 мільйонів активістів! В рамках акції школярі  прибрали від сміття територію Парку Слави та пришкільну територію.

17:56 17.09.2021

Екскурсія до заповідника "Асканія-Нова"

З метою вивчення історії рідного краю та ознайомлення з найбільшою європейською степовою заповідною територією здобувачі освіти 9-х класів та їх класні керівники Нікішенко І. В. і Богдан М. В. здійснили еколого-просвітницьку екскурсію "Ретрофотосафарі" на автомобілі у найстарішому степовому біосферному заповіднику планети "Асканія-Нова" імені Ф. Е. Фальц-Фейна. Екскурсія тривала 2 години. Учні ознайомилися з історією створення заповідника, структурою території та тваринами, які живуть в умовах дуже наближених до дикої природи. Отримали неймовірне задоволення від спілкування з тваринами та проведений час на природі.      Керівники та учні вдячні батькам за надану можливість відвідати унікальний заповідник незайманого степу Херсонщини, а також водієві Гришко Б. В. за підвіз в позаробочий час.

16:25 14.09.2021

Відкриття футбольного поля

Третє вересня 2021 року  стало визначною датою, адже саме сьогодні на території Виноградівського освітнього закладу відбулося урочисте відкриття сучасного футбольного поля зі штучним покриттям. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу проводити комфортні тренування з футболу для молодих спортсменів та виховувати здорову успішну молодь. На відкриття завітали почесні гості: сільський  голова С.В.Шматенко, начальник відділу освіти О.М.Джуль, учні, вчителі, батьки, тренери та футбольні команди.

20:18 03.09.2021

Свято Першого дзвоника у Виноградівському ЗПЗСО

Перший дзвоник пролунав сьогодні на подвір'ї Виноградівського ЗПЗСО ім.О.М.Соценка. У цей святковий день всі ми  раді бачити щирі обличчя першокласників, які прагнуть якнайшвидше відкрити для себе світ школи. А щасливі  випускники передають саме їм  естафету навчання. У шкільному житті на першачків чекають не лише уроки та домашні завдання. Екскурсії, класні свята, різноманітні конкурси, спортивні змагання, олімпіади,  гуртки за інтересами, шкільні концерти та багато іншого. Відкривайте з радістю для себе шкільні двері! Тепер ви теж повноправні жителі Країни знань! Хай ваше життя у ній буде яскравим та радісним!.

21:05 01.09.2021

Придбано музичне обладнання

 У Виноградівському ЗПЗСО ім. О. М. Соценка протягом року проходить дуже багато загальношкільних заходів. Але кожного разу ми стикалися з проблемою звукового та музичного супроводу. Для того щоб вирішити цю проблему, закладом за залишки освітньої субвенції було придбано новий Мікшернтй пульт та комплектуючі.

20:19 31.08.2021

Урочисте вручення свідоцтв

Сьогодні, 17 червня 2021 року, у Виноградівському ЗПЗСО ім. О.М.Соценка Виноградівської сільської ради відбулось  урочисте вручення свідоцтв про  здобуття базової загальної  освіти. Дорогі випускники!  Сердечно вітаємо вас з довгоочікуваним святом вручення  свідоцтва про базову загальну  освіту. Бажаємо кожному з вас впевненості у собі, у своїх силах, непохитно вірити в свій успіх, у  велику мету та в  щасливу долю!  Злагоди вам, миру та добробуту!

22:41 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора