A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Відкриття футбольного поля

Дата: 03.09.2021 20:18
Кількість переглядів: 52

Третє вересня 2021 року  стало визначною датою, адже саме сьогодні на території Виноградівського освітнього закладу відбулося урочисте відкриття сучасного футбольного поля зі штучним покриттям. Відкриття такого чудового, сучасного спортивного об'єкту дає змогу проводити комфортні тренування з футболу для молодих спортсменів та виховувати здорову успішну молодь. На відкриття завітали почесні гості: сільський  голова С.В.Шматенко, начальник відділу освіти О.М.Джуль, учні, вчителі, батьки, тренери та футбольні команди.

 Зі щирими вітаннями та словами вдячності до присутніх звернувся сільський голова. Він подякував всім, хто підтримав ініціативу влади та надав суттєву допомогу у будівництві спортивного майданчика для учнів. Сергій Вілійович зауважив, що даний майданчик, беззаперечно, стане гарним об’єктом спортивної інфраструктури і допоможе навчати і виховувати дітей-футболістів, адже значні досягнення виноградівського футболу потрібно розвивати і примножувати. А спортсменам побажав здоров’я, успіхів у спорті та нових звершень.

Почесні гості урочисто перерізали символічну стрічку на вході до сучасного футбольного поля.

Після закінчення офіційної частини свято на майданчику продовжилося – відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу серед команд учнів та вчителів. 

Право першого удару у ворота надали сільському голові  С. В. Шматенку.
Нове футбольне поле зі штучним покриттям — це нові можливості для занять спортом, підтримки здорового способу життя та забезпечення необхідного фізичного розвитку для підростаючого покоління.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора