A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Новини

Дата: від до Скинути

Допоможемо зимуючим птахам!

Починаючи з перших днів зимового періоду у Виноградівському закладі ПЗСО ім. О.М. Соценка стартувала обласна акція «Допоможемо зимуючим птахам». Учні із задоволенням виготовляють годівнички, розвішують їх на своїх ділянках та підгодовують птахів. 

19:04 24.12.2020

Новорічні композиції замість ялинки

21 грудня у Виноградівському ЗПЗСО традиційно пройшла виставка - конкурс "Замість ялинки - новорічна композиція". На виставку були представлені роботи 1-4 класів. Роботи були оригінальні за технікою виконання. А новорічні композиції  підтвердили, що фантазія наших дітей, батьків та педагогів є безмежною.

20:45 22.12.2020

В школу завітав Миколай

У суботу 19 грудня в Україні відзначається велике православне свято, яке святкуютю вже багато століть - день Миколи Чудотворця. Згідно з легендою, святий Миколай протягом усього року слідкує за дітьми та дарує подарунки - кожному по заслугах. При цьому презенти отримують абсолютно всі! Неслухняним дітям він кладе під подушку різку, а слухняним - хороші подарунки.

15:38 18.12.2020

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС. Класні керівники 5-А класу Колосова В. М. та 6-Б класу Коваленко М. І. разом з учнями привітали односельчан - ліквідаторів.

18:17 16.12.2020

Лист Святому Миколаю

Любі діти! Щороку у холодні грудневі ночі, коли за вікном мороз, до кожного чемного хлопчика та дівчинки завітає Святий Миколай. Але, щоб про це дізнався Святий Миколай, йому треба надіслати листа про свої добрі справи. Тому сьогодні у Виноградiвському ЗПЗСО відбулася акція "Лист Святому Миколаю".

15:11 16.12.2020

Екскурсія у військову частину

09.12.2020 учасники гуртка “Джура”, під керівництвом Меркотана С. В., за сприяння депутата Виноградівської сільської ради Коваленко С. В., здійснили виїзд у розташування бойової військової частини, де ознайомилися з умовами служби та проживання військових, а також з бойовою технікою особового складу. Дякуємо всім, хто був залучений до цієї поїздки.

20:29 14.12.2020

В очікуванні свята

Новорічні свята-це довгоочікуване диво в житті кожної дитини. Саме з цією метою шкільним бібліотекарем Нікішенко А. В.у бібліотеці Виноградівського ЗПЗСО ім. О.М.Соценка було створено зимову композицію  та розпочато цикл новорічно-різдвяних свят з бібліотечного уроку для учнів молодшої ланки- "Буде радість, буде сміх, свято завітає до всіх".  "Маленькі" школярі поринули в казкову атмосферу та, розмірковуючи,  вирішили  поставлене перед  ними завдання -"Мої вчинки, які заслуговують подарунка від Святого Миколая".

14:48 11.12.2020

День української хустки

7 грудня у Виноградівському ЗПЗСО відбувся флешмоб для здобувачів освіти 1-8 кл.  до Всесвітнього дня української хустки. Сьогодні не часто можна побачити на сучасній жінці хустку. А дарма, адже хустка - це символ нашого народу, вона - оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизму. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій.

15:24 07.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора