A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Новини

Дата: від до Скинути

Дні природничих наук у Виноградівському ЗПЗСО

05 та 08 лютого 2021року у Виноградівському ЗПЗСО ім.. О.М. Соценка пройшли дні природничих наук, протягом яких було проведено ряд заходів, основною метою яких було виховання любові до предметів природничого циклу, привернення уваги школярів до збереження природи, здорового способу життя, досягнень в галузі хімії, біології, географії, фізики, астрономії, основ здоров’я. 

14:47 10.02.2021

Декада наук у початковій школі

Учні початкової школи Виноградівського ЗПЗСО ім. О.М. Соценка взяли ли активну  участь у «Декаді наук» , яка проходить  з 1 по 5 лютого 2021року. Кравченко І.М., Коваленко Л.О., Гришко Т.В., Онопрієнко Л.Б.,Ніконова Т.О., Гур’єва  І.О., Цілинко В.Ф. підтримали своїх учнів у формуванні  інтересу до вивчення різних наук, поглиблення  знань, стимулювання до активного пошуку, дослідницької діяльності, самостій­ного опрацювання додаткових інформаційних джерел, та вміння практично застосовувати здобуті знання.

14:30 02.02.2021

Розвиток інклюзивної освіти

В рамках розвитку інклюзивної освіти та ефективної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами за рахунок державних коштів на суму 8 тис. грн. було придбано стіл для пісочної терапії з підсвіткою, логопедичне дзеркало з отвором для постанови звуків, бізі-борд математика магія чисел для розвитку логічного мислення та дрібної моторики.

10:53 28.01.2021

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

27 січня у світі відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Україна на державному рівні вшановує жертв трагедії з 2012 року. 1 листопада 2005 року  Генеральна асамблея ООН прийняла Резолюцію № 60/7, у якій говориться, що «Голокост, який привів до знищення однієї третини євреїв і незліченної кількості представників інших національностей, буде завжди слугувати всім людям пересторогою про небезпеки, які приховують у собі ненависть, фанатизм, расизм та упередження…». Саме цей документ оголосив Днем пам’яті жертв Голокосту 27 січня. В цей день в 1945 році війська 1-го українського фронту увійшли до нацистського табору смерті Аушвіц. Цей табір став у сучасному світі символом нацистських злочинів. У Виноградівському ЗПЗСО ім. О.М. Соценка 27 січня відбулась учнівська конференція "Голокост в Україні".

09:29 28.01.2021

Скорботна свічка пам'яті святої

"Пам'ять про Голокост необхідна, щоб наші діти ніколи не стали жертвами, катами чи байдужими спостерігачами". І.Баусер. 

17:29 27.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора