A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

Тиждень вчителів, що атестуються

Дата: 26.02.2021 21:25
Кількість переглядів: 213

 

У рамках проведення Тижня вчителів, які атестуються, з 15 по 19 лютого 2021 року  на свої показові уроки запрошували   Онопрієнко Лариса Борисівна – вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель; Ніконова Тамара Олександрівна – вчитель початкових класів, старший вчитель; Іщенко Надія Михайлівна – вчитель біології, біології та екології, природознавства та основ здоров’я, спеціаліст І категорії; Мелешко Лариса Миколаївна – вчитель основ здоров’я, спеціаліст І категорії; Коваленко Людмила Миколаївна – вчитель зарубіжної літератури, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист; Завацька Світлана Вікторівна – вчитель німецької мови, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель; Меркотан Сергій Валентинович – вчитель фізичної культури та захисту України, спеціаліст; Цілинко Катерина Олександрівна  - вчитель зарубіжної літератури, спеціаліст ІІ категорії; Джуль Ольга Миколаївна – вчитель біології та екології, природознавства, спеціаліст І категорії; Коваленко Анастасія Григорівна – вчитель математики, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель.   

Розпочався тиждень з прекрасної подорожі казковим царством разом з учнями 2-А класу (Онопрієнко Л.Б.). Далі подорож підхопили учні 3-А(Ніконова Т.О.) запропонувавши нашій увазі різнобарв’я світу своїх захоплень.  

  Учні 5-Б класу разом з Цілинко К.О. за допомогою гри «Хто зверху?» допомогли нам поринути в  радісний світ Полліанни, а разом з Мелешко Л.М., виготовляючи колаж власних думок, спробували розібратися наскільки можуть бути небезпечними інфекційні захворювання.   

    Учні 7-А класу, користуючись фомулою успішної роботи на уроці та отримавши прекрасний кейс від  Іщенко Н.М., з легкістю змогли на практиці розібратися у чотирьох типах симетрії та з’ясували два основних типи як відображення способу життя. А на уроці разом з вчителем Завацькою С.В. спілкуючись німецькою мовою поринули у світ спорту та здорового способу життя.

   Учні 7-Б класу підхопили цю ініціативу та разом з Меркотаном С.В. запросили нас на урок, де змогли продемонструвати свої вміння «приборкувати» волейбольного м’яча. 

   Літературознавці 8-А класу разом з Коваленко Л.М. з’ясовували хто ж такий Дон Кіхот і Санчо Панса і чи потрібно нам сьогодні «донкіхотство».

    Учні  Джуль О.М. на уроках проводили цікаві досліди та з’ясовували основні типи схрещування.

  Коваленко А.Г. навчала своїх учнів знаходити координати та величини векторів у просторі. 

   Слід зазначити , що на кожному уроці не було учнів та вчителя - це були  колективи однодумців, які розуміли одне одного, співпрацювали, разом знаходили правильні рішення поставлених задач та успішно досягали спільних цілей.

    Усі охочі педагоги мали прекрасну нагоду та можливість порадіти за своїх колег, підтримати їх та отримати  насолоду від їх професійнийного росту та розвитку.

Дякуємо за приємні емоції!!!

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора