A A A K K K
для людей з порушеннями зору
1
3

День працівника освіти у Виноградівському ЗПЗСО

Дата: 04.10.2021 18:38
Кількість переглядів: 79

Першого жовтня у нашому закладі було гамірно: учні вітали вчителів з їх професійним святом. Згідно традиції за проведення Дня працівника освіти відповідали учні 9-их класів. Класні керівники Нікішенко І.В., Богдан М.В. та педагог-організатор Вітенко Н.І. перетворили цей день на справжнє свято.

З самого ранку учнівське самоврядування здійснило акцію «Відкритий мікрофон»:   на подвір'ї школи зустрічали викладачів, вручали повітряні кульки і вітали з професійним святом – Днем Працівника освіти.

В закладі учні  та класні керівники 9-их класів і педагог-організатор створили три фотозони, забезпечивши святковий настрій своїм улюбленим викладачам.

Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів, учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки, слова вдячності ми прочитали на вітальних  листівках і  дереві побажань.

Уроки в цей день проводили лідери учнівського парламенту  («День дублера»).

 А по закінченні уроків всіх вчителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята -   «Ви – Боги шкільного Олімпу». Багато пісень, танців, віршів змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. Педагогів вітали пісенний колектив "Вербиченька", шкільний євроклуб "Єврокрок", учні 11-х класів. У вчителів залишились незабутні враження від свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора